Imali smo priliku da prezentujemo naš projekat na internacionalnoj Rufford Small Grants konferenciji pod nazivom “Istraži i sačuvaj prirodne lepote Balkana” koja je održana na Srebrnom jezeru u Srbiji 27. i  28 septembra 2018.

Učestvovali smo sa oralnom prezentacijom pod nazivom “Otkrivanje skrivenih uglova prirode Srbije” kojom smo želeli da približimo našu ideju “Skrivenih uglova Srbije” prisutnim istraživačima. Abstrakt sa konferencije je dostupan na (Zajedno sa ostalim interesantnim abstraktima ostalih učesnika ): https://www.rufford.org/files/Serbia%20Conference%202018.pdf

Ovo je bila fenomenalna prilika za razmenu ideja, dobijanje povratnih informacija I diskusiu sa ostalim RFSG dobitnicima, uz uspostavljanje novih konekcija I budućih saradnji. Učesnici konferencije bili su istraživači dobitnici RFSG grantova iz Srbije, Bosne I Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Makedonij, pa čak i Turske. Oficijalni sajt je : https://epnbalkans.com/ , na kome možete pročitati vise o učesnicima I organizatorima I videti delić atmosphere kroz galeriju fotografija.